top of page
Konsert.jpg

Booking

Her kan du sende inn din forespørsel om du ønsker å booke Sven Jøran Michelsen til konserter, vielser, begravelser og andre type arrangementer, eller som instruktør, dirigent og foredragsholder på eksempelvis seminar for vokalgrupper, solister og kor. 

På denne siden kan du også booke ensemblet 'Sven J Vocals' til eksempelvis et event, en konsert eller en festival.

Sven J Vocals

Sven Jøran Michelsen 

Korseminar med Sven Jøran Michelsen 

Sven J Vocals

Sven Jøran Michelsen leder

'Sven J Vocals' som består av håndplukkede sangere fra forskjellige deler av Norge. Dette ensemblet ble etablert høsten 2019, og har foreløpig gitt ut tre singler med tilhørende musikkvideoer. Den første singelen var julesangen 'Until Tomorrow' som ble utgitt i desember 2019 med Heine Totland som gjestesolist. Du kan høre og se alle innspillingene under fanen 'Innspillinger' her på denne nettsiden, eller på Spotify & YouTube. 'Sven J Vocals' samarbeider med musikerne fra øverste hylle både i studio og på scenen.

Sven Jøran Michelsen

Sven Jøran Michelsen har lang erfaring som sceneartist, sanger, pianist og musiker. Under de andre fanene på denne nettsiden finner du mer info, lydfiler og videoer som forteller litt av hva han har gjort og produsert som artist helt fra begynnelsen av 1970-tallet og frem til i dag.

Vokalseminar

Sven Jøran Michelsen er også en erfaren vokallærer og kordirigent innen gospeltradisjonen og mer sekulær populærmusikk. Han har holdt utallige vokalseminarer både i Norge og utlandet. Ønsker du som solist og / eller koret du er med i et inspirerende vokalseminar med Sven Jøran Michelsen som instruktør kan du sende inn en forespørsel her.

Send inn din forespørsel

Fyll ut feltene under.

I meldingsfeltet er fint om du gir en kort beskrivelse av arrangementet,

og i tillegg oppgir hvilken dato det skal gjennomføres

Kryss av for hvem / hva du ønsker å booke

Takk for henvendelsen!
Du hører fra meg innen kort tid. :-)
bottom of page