top of page
Søk

Ekte kjærlighet

"Vi er Godset fra Drammen, det er ekte kjærlighet' synger alle vi som elsker klubben fra byen ved ælva midt mellom to åser. For en ihuga supporter er i alle fall de inderlige og varme følelsene for Strømsgodset Idrettsforening så langt inn til 'ekte kjærlighet' som det er mulig å komme.

Som kjent for de fleste; man kan bytte nærmest alt her i livet, - bosted, venner, kjæreste og ektefelle, - men aldri fotballklubben! Den forblir den samme livet ut.


Helt fra jeg var guttunge har jeg med frydefull forventning og spenning tatt plass på tribunen når Godset spiller hjemme på Marienlyst Stadion - eller "Gamle Gress" som også matta vår kalles.


Selvfølgelig har det vært både opp- og nedturer, - men kjærligheten til den blå drakta er der -

uansett.


Lørdag 26. mars i år var det kick-off for Godset og årets eliteseriefotball for oss drammensere på Union Scene. Vårt eget fotball-band 'C-laget' var i storform. Tribunesangene vi elsker kom på løpende bånd og ble spelt med akkurat rektig innlevelse, trøkk og 'Godse'-passion'. ;-)


Fordi kjærligheten til Godset ligger i bånn, - også hos musikerne i C-laget, - blir ikke dette 'bare' en hyllest til laget vårt, - men også til musikken!

C-lagets musikk skaper samhold og en avslappet og god atmosfære, - slik bare musikken kan, på tvers og på tross av barrierer som språk, oppvekst, kultur, religion og politikk.

Detta var ektefølt, tøft og ærlig spelt, syngi og fremført!

Bra gutta! :-)


Kos deg med den redigerte medleyen fra kick-offen i år. Håper du klarer å fange noe av den gode stemningen og følelsen av samhold - og ekte kjærlighet. :-)


"Helt til strømse åsen faller, og til ælva tørker inn, er Godset fra Drammen klubben min".
Comments


Seneste blogginnlegg
Søk via Tags
bottom of page